inspelningen av mysteriet på greveholm 2012 ♥

Hej fina ni, undra om någon klickar in här fortfarande trots att julen är över sedan tre veckor?
Tänk er - bara tre veckor sedan var det juldagen/annandagen, men jag tycker det känns som en hel evighet sen... Hur känner ni? :)

Jag vill mest titta in för att dela med mig av de första bilderna som släppts kring julkalendern 2012 - Mysteriet på Greveholm 2012. Som jag längtar! Och nu när jag via Sydnytt på SVT fått veta att jo, det kommer bli återblickar till förra julkalendern och ja, samma spöken är med. Och visst kommer någon gammal familjemedlem dyka upp så blev jag ännu mer förväntansfull. Dock är det ny familj och nya barn i rollerna. Denna gång heter barnen Saga och Benny. Men jag tror det blir en mysig kalendern. Inspelningen görs just nu i Malmö :)

Kolla in länken här och spola fram till 09.37 så får ni se själva :D Ett klipp från SVTplay (jag vet tyvärr inte hur länge det ligger kvar så skynda er att klicka :D)

http://svtplay.se/v/2676274/sydnytt/13_1_19_15?cb,a1366518,1,f,-1/pb,a1366516,1,f,-1/pl,v,,2676921/sb,p103349,1,f,-1

Hoppas ni alla har en fin januari. Än är det ingen snö i sikte i Skåneland i alla fall, men hoppas ni får njuta av lite vinterlandskap där ni bor :)

tack för denna julen ♥

Tack för den här julen, följ mig gärna på min mer privata blogg istället :)

http://loenn.blogg.se 

ett nytt bättre år och en massa mellandagsrea fynd ♥

Gott Nytt År kära blogg och fina läsare!
Hur har er start på det nya året varit? Hur firade ni nyår? :)
Jag hade en helt undebart mysig kväll och det nya året har fått en bra start men har varit ganska slö dessa två dagar. Men det är väl så det är. Återhämtning efter alla festligheter i jul och under nyår.

Snart är verkligheten här igen, skolan drar igång och terminen kommer gå i ett svep och väldigt fort. Men jag har höga förväntningar inför 2012. Och mer om detta kan ni läsa i min privat blogg om ni är intresserade. Adressen dit är  http://loenn.blogg.se :) För nu är julen slut, och därför tänkte jag skriva mindre och mindre här. Och är tillbaka i oktober skulle jag tro då förbredelserna för julen tar fart igen. Men det kanske dyker upp ett inlägg eller två däremellan också, om jag springer på något som jag bara inte kan vänta med att dela med er.

Jag hoppas att ni haft en underbar jul och får en fantastisk start på det nya året. Att ni stressade lagom mycket under julhelgen, njöt till fullo med vänner och familj, fick allt ni någonsin önskat er i julklapp och åt en massa massa god mat. Och att ni shoppat som tokar på mellandagsrean. Det har jag, och vilka fynd man kan göra :) Och det bästa av allt är att rean inte är slut än. Det finns många fynd kvar att göra. Och så hoppas jag att ni fått njuta av snö denna vintern. Det har vi inte gjort här i Skåne, så jag skulle gissa att snön faller i februari eller något i år. Typisk skånsk vinter :P

Ta hand om er alla godingar, så hörs vi till hösten här igen. Eller kolla gärna in min andra blogg tills dess så hörs vi där istället :)
Massa kramar!

RSS 2.0