julklappar ♥

Hej i vårsolen!
Jag vet, det är låångt till jul men här om dagen sprang jag på några saker som skulle bli klockrena julklappar. Och sånt gillar jag!
Egentligen är jag väl inte en person som planerar just julklappar i extremt god tid, jag brukar börjar fundera på det i november/december, men jag tycker verklligen att det är kul att hitta saker när man minst anar det som man är säker på att någon i ens närhet skulle uppskatta otroligt mycket. Och precis så var det. Så alltså - årets första julklapp är införskaffad :) Vad jag köpte och till vem kan jag ju inte skriva ut här eftersom mina familjemedlemmar och vänner kikar in här då och då. Men jag tror att det blir en garanterad succé den 24 december. Eller jag vet att det är så.

Om ni vill bli inspirerade till att köpa julklappar eller presenter i allmänhet så finns det många bra sidor på internet som ger er alla tänkbara tips efter ålder, kön, intresse och så vidare. En sida som jag själv gillar är http://www.roligajulklappstips.se/ eftersom det finns annorlunda och roliga julklappar där. Och även många andra bra tips; julklappsrim, lekar och julmat till exempel. Något jag skulle vilja ha från roligajulklappstips.se är nageltorkare, frozzypack matlåda eller en upplevelse från Box Experience.

Men som sagt, än är det långt till jul och nu tänker jag sätta mig på balkongen med en stor kopp kaffe och njuta av 12 grader och vårsol. Nog för att jag tokälskar julen och allt vad det innebär men det känns helt okej just nu i alla fall ;)

Ta hand om er fina ni!
cravings efter jul ♥

Idag har jag toklängtat efter julen hela dagen. Har känt ett enormt sug efter pepparkakor, julmust, glögg med mandel och russin och knäck. Mm. Jag längtar till december! Eller nja, november. Då tänker jag börja julstöka och baka och fixa. Idag har suget varit så stort att jag funderar på att köpa pepparkakor och påskmust på Hemköp imorgon (ja jag vet, påskmust är fusk - men tekniskt sett så smakar det nästan precis likadant som julmust) för jag upptäckte sist jag handlade kakor där att de har Annas pepparkakor året om. Handlar inte kakor så ofta, föredrar att baka själv, så det kom som en total nyhet för mig att pepparkakor säljs i affär hela året. Man lär sig något nytt varje dag ;)

Hur är det hos er? Känner ni någon jullängtan?
Min kommer och går. Tror att jag i något föregående inlägg skrev att jag inte alls längtar, men det vänder snabbt det där. Just idag var det mycket längtan och nynnande på julsånger. Började till och med fundera på julklappar och vad jag ska baka först när julen väl stundar. En härlig känsla mitt i alla snödroppar, krokusar och vårsol.Hoppas ni alla har det bra! Och njuter av den stundande våren. Här i Helsingborg har det varit kanonväder med en massa sol hela helgen. Underbart! Ta hand om er :)

RSS 2.0