julkort ♥

Jag är med i julkortswappen och idag postade jag mina kort. Ser fram emot att få 10 underbara julkort tillbaka från andra julälskare. Det är så härligt med julkort tycker jag, i alla former! En form som jag själv fastnade för förra året var att skicka via postens hemsida. I år kan man fota grisar i en lada i Småland, förra året var det renar i Norrland. Och vilka fina kort man fick. Härligt tycker jag!
Och till er som läser detta som känner mig personligen - familj och vänner - jag förväntar mig julkort i år! Haha. Ibland känner jag att jag är så flitig på att skicka och blir lite ledsen när jag inte får något tillbaka. Nej skämt å sido, det blir jag inte alls. Men jag blir väldigt väldigt glad när jag får julkort, det är något som är säkert :)

Om ni är intresserade av att kolla in grisarna som ni kan fota för att skicka julkort via datorn så kolla in "Levande julkort" på Facebook eller Julkort i farten. Posten meddelar på Facebook att renarna fått ledigt i år, och samtidigt som det är lite synd så är det också kul med omväxling.

Hoppas ni har en fantastisk dag, och glöm inte skicka julkort. De ska postas innan den 16 december (om du skickar med julfrimärke) och innan den 22 december om du skickar med vanliga frimärke.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0