juleljus ♥

Efter en slapp och trött förmiddag och delar av eftermiddagen (jag sov till 11 - jetlaggad..) ska jag nu sätta upp min nya ljusslinga på balkongen hade jag tänkt. Även om jag nog först tänder den nästa helg så är det skönt att få den på plats. Köpte en diodslinga på Clas Ohlson igår med ledlampor för 99 kronor, ett fynd skulle jag vilja säga - du hittar den här.
En av mina absoluta favorit saker kring julen är alla fina lampor och ljus som man ser överallt. Allra helst bara vita enligt min smak, och jag är inte heller ett big fan av blinkande lampor. Men alla är vi olika och tur är väl det? :) Hur utsmyckar du med lampor hemma? Inne eller ute? Vita eller färgade lampor? Mycket eller lite? Berätta gärna!


weheartit.com

Hemma hos min fina mamma sitter julgransslingan kring uterummet uppe året om, det är helt enkelt för jobbigt att ta ner den varje år. Men den är släckt från februari-oktober/november ungefär. Och det ser så mysigt och fridfullt ut när man kör längs infarten och möts av alla dessa lampor. Underbart! I år kommer även flaggstången (i sedvanlig ordning) att bli klädd i juleljus. Och jag och min bror har en idé om att sätta ljusnät över de stora stenarna som finns längs infarten. Jag tror att det kommer bli väldigt vackert! Där är tre stenar med jämna mellanrum längs infarten som ska kläs i lampor. Otroligt mysigt. Så nu är nästa projekt att köpa förlängningssladdar, förgrenare och ljusnät för utomhusbruk. Tips på var jag finner detta i god kvalitet är varmt välkomna!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0